november 9, 2016

Vilkår

Avbestilling / Ikke møtt til time

Dersom timen ikke passer må du avbestille på epost: legetime@skolesyk.no. Timen må avbestilles minst 3 timer før, og du vil da få refundert hele beløpet du har betalt. Det kan ta inntil 10 dager før pengene er tilbake på din konto.

Dersom du ikke møter til en bestilt time har du ikke rett til refusjon av betalt beløp. Du kan bestille ny time, men må da betale full pris for denne.

Eksamen

Vi skriver ikke attester for sykefravær ved eksamen/tentamen/heldagsprøve/skoleprøve. Dersom du trenger legeattest i forbindelse med dette, må du kontakte fastlege/legevakt.

Juridisk

Vår tjeneste er underlagt norsk lovgiving, herunder lovgivning og andre rettslige rammebetingelser innen personvern, helse og opphavsrett. Vår tjeneste tilfredsstiller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten («Normen»). Alle spørsmål som eventuelt måtte oppstå i tilknytning til innhold og bruk av sidene, reguleres av norsk rett.

I forbindelse med din videokonsultasjonen vil det lagres personopplysninger om deg som bruker. Følgende opplysninger vil bli registrert: Navn, adresse, fødselsdato og mobiltelefonnummer. Opplysningene er nødvendige for at våre leger skal kunne oppfylle sin journalplikt. Vi behandler alle opplysninger i samsvar med personopplysningsloven.

Skolesyk.no/Digilege AS er ikke ansvarlig for feil og mangler i informasjon fra våre leger, eller i rutiner og prosesser tilhørende leger, for eksempel behandling eller hvordan legene følger opp pasientoppgaver. Dette er regulert av Helsepersonelloven og er et forhold mellom deg og din behandlende lege.