november 9, 2016

Vilkår

Avbestilling / Ikke møtt til time

Dersom timen ikke passer må du avbestille på epost: kontakt@digilege.no. Timen må avbestilles minst 3 timer før, og du vil da få refundert hele betalingen minus et gebyr på 9 kr. Det kan ta inntil 10 dager før pengene er tilbake på din konto.

Dersom du ikke møter til en bestilt time har du ikke rett til refusjon av betalt beløp. Du kan bestille ny time, men må da betale full pris for denne.

Forfalskning eller endring av legeattester

Enhver forfalskning, endring eller annen manipulasjon av våre legeattester er ulovlig og vil bli politianmeldt. Dette kan i verste fall medføre fengselsstraff.

Eksamen

Vi skriver ikke attester for sykefravær ved eksamen/tentamen/heldagsprøve/skoleprøve. Dersom du trenger legeattest i forbindelse med dette, må du kontakte fastlege/legevakt.

Juridisk/Personvern

Vår tjeneste er underlagt norsk lovgiving, herunder lovgivning og andre rettslige rammebetingelser innen personvern, helse og opphavsrett. Vår tjeneste tilfredsstiller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten («Normen»). Vi forholder oss til kravene i EUs personvernforordning (GDPR – General Data Protection Regulation). Alle spørsmål som eventuelt måtte oppstå i tilknytning til innhold og bruk av sidene, reguleres av norsk rett.

I forbindelse med din timebestilling og videokonsultasjonen vil det lagres personopplysninger om deg som bruker. Følgende opplysninger vil bli registrert: Navn, adresse, epost, mobiltelefonnummer, fødselsdato og videregående skole. Opplysningene er nødvendige for at våre leger skal kunne oppfylle sin journalplikt og for at vi skal kunne komme i kontakt med deg ved behov. Din sykehistorie og dine helseopplysninger vil kun bli lagret i vår elektroniske pasientjournal. Vi behandler alle opplysninger i samsvar med personopplysningsloven.

Dersom du ønsker å få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, eller ønsker å få slettet dine personopplysninger, skal du sende oss en mail på kontakt@digilege.no.

Vi benytter den anerkjente betalingsleverandøren Stripe. Det lagres ingen kredittkortinformasjon på våre sider. For innsyn i Stripe sine personvernregler, klikk her.

For timebestilling benytter vi tjenesten MakePlans. For innsyn i MakePlans sine vilkår og personvernregler, klikk her.

Ved å bestille time på våre nettsider og benytte deg av våre tjenester, samtykker du til vilkårene på denne siden.

Skolesyk.no/Digilege AS er ikke ansvarlig for feil og mangler i informasjon fra våre leger, eller i rutiner og prosesser tilhørende leger, for eksempel behandling eller hvordan legene følger opp pasientoppgaver. Dette er regulert av Helsepersonelloven og er et forhold mellom deg og din behandlende lege.